ОП056 - Множење

ОП056 - Множење

Димензии: 70x100 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Множење. Едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. На сликата е дадена таблицата на множење како и броеви до 10.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште.

Шифра: ОП056
===========================
Цена: 940 ден